Review : Colourpop Lippie Stix in Lumiere

Есента вече официално се настани и на моя шкаф.Вълната за тъмни червила не подмина и мен.Като ви казвам тъмни червила-не очаквайте някой вамп цвят-все оше не съм там! Избрах си едно червило на Colourpop,за което ще си говорим днес.
Colourpop Lippie Stix Lumiere

Както може би знаете-ColourPop е американска марка,на много достъпни цени и с високо качество.Достъпни цени в Америка де,но за качеството не мога да споря.Аз се сдобих с червилото от колаборацията им с моята любима влогърка Kathleen Lights , а именно Lippie Stix в цвят Lumiere,на цена от 5 долара.
Colourpop Lippie Stix Lumiere
Червилото е в пластмасова изчистена опаковка,с винт и под формата на молив.На края му може да се види както името,така и цвета му. Въпреки ниската си цена-качеството на опаковката и червилото е много добро.
Colourpop Lippie Stix Lumiere
Лек ванилов аромат и приятен розов нюанс-няма как да не ми хареса!Цветът е много универсален,лесен за работа,би отивал на много хора и се съчетава в различни комбинации.Завършекът е матов.Не е като матовите червила на Mac,но все пак е матов. Не изсушава устните изобщо.На моята кожа червилото има по-тъмен нюанс,но все пак не е нищо фрапантно.My lips but darker!
Colourpop Lippie Stix Lumiere
Подчертава малко линиите на устните,но се нанася изключително лесно-буквално се разнася като масло,което пък прави подновяването му много лесно. Формата на самото червило помага за това също.Не мога да го похваля с изключителна издръжливост-около 2-3 часа,с пиене и ядене.При мен това е нормално обаче,защото съм си прасенце!
Colourpop Lippie Stix Lumiere

Colourpop Lippie Stix Lumiere

Последно време ми се носят точно такива цветове-естествени,но все пак да си личи,че имам червило или някой малко по-тъмен цвят като този. А на Вас?

Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin

Няма коментари