BeGlam in Niagara

Здравейте,момичета!

След невероятното изживяване в Хаваи следваше едно "кратко" пътуване (само около 9 часа със самолет и още около 6 с кола) до Ниагарските водопади.Първият ми сблъсък с Ню Йорк беше между двата транспорта и тогава не се харесахме особено много(за това ще ви говоря следващия път).Никой почти нямаше идея (освен GPS-a) какво правим и къде отиваме,което си беше доста напрегнато.След доста дълго пътуване,най-сетне можехме да видим кълбото дим,което образуваха водопадите в далечината.


Самите водопади са заобиколени от един огромен парк,който е със свободен достъп до всички и от него можеш спокойно да ги видиш.





Канадската част на водопадите(която се води най-хубава) можеш да видиш само с корабче(или от Канада,естествено!). За моя огромна изненада,това същото корабче се приближи много близо до водопадите и за секунди апаратът ми беше прибран на сухо място(което обяснява липсата на снимков материал). Въпреки че бяхме екипирани с дъждобрани-пак станахме вир вода.Но си заслужаваше!Усещането да си толкова близо до нещо толкова голямо и естествено е изключително приятно. Покачва адреналина много бързо.




Това,което ми направи силно впечатление беше как бяха направили изхода от тази разходка с корабче- само и единствено през Gift shop-a им.Предполагам всички се досещате какво е Gift shop-магазин(в случая огромен) с всевъзможни сувенири,чаши,карти,магнити,химикали,дрехи и още много други неща,които няма как да подминеш и да излезеш с празни ръце от там.Това ми хареса много в Америка-знаят кои са силните им страни,знаят как да ги използват,как да ги развият и как да ги рекламират.Малко се отплеснах от темата,но се надявам и този път да не съм ви отегчила!

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required