Последни летни покупки

Здравейте,прекрасни!!
За съжаление,лятото свърши и реших, че е време да ви покажа последните летни покупки. 





Лосион за тяло и дезодорант на Dove с нар ... Ароматът им е уникален.. супер свеж и приятен. Задържа се за известно време. Лосионът за тяло попива бързо и оставя кожата гладка. 


Не бях пробвала много работи на Refan и получих повечето като подарък.Комплектът включва - душ-гел, масло за тяло,крем за ръце, спрей за тяло и от онези гъби със сапун.Ароматът им е много сладникав - уж трябва да е бразилска ядка, а на мен ми мирише повече на карамел и череши (?!) . Но определено много ми допада . За сега съм пробвала само душ-гелът  и сапунът с гъба. От душ-гелът съм много доволна- пени се добре,хидратира кожата ми и мирише много прияно. От гъбата ,обаче съм изключително разочарована. Прекалено груба е . Използвах я веднъж и усещането беше много и неприятно.. Не бих я използвала отново и не я препоръчвам.


Взех си и имитация на един парфюм на Escada от Refan. Много свеж и флорален . Доста ми допада и опаковката е много удобна.Нося го с мен навсякъде и когато реша ,че имам нужда от свеж аромат -БАММ!! хаха
Daisy's Dream Girl получих също като подарък . Това е спрей за тяло с много брокатени частици. Отново доста флорален аромат. Може би ще го подаря на сестра ми ,защото сега не ми се използват неща с брокат..



Време беше да прибавя един по-елегантен аромат към колекцията си. Ароматът на S.T.Dupont е точно такъв- изискан и женствен. Когато го подуша , в съзнанието ми изникват дами с огромни рокли ,които пият чай от златен сервиз.  



Един много любим мой хидратиращ крем е този на La Roche Posay за чувствителна кожа. След последните ми "преживявания" с кремовете, реших да се върна пак към този. Хидратира много добре кожата ми и не я дразни.
Взех си да пробвам и новия BB крем на
Garnier . Използвала съм го няколко пъти и съм доволна. Има нормално покритие за BB кремовете на Garnier , но ароматът му е много по-различен. Ако имате друг продукт от серията "Pure Active" - ароматът му е подобен. Доста свеж и приятен . За някакво действие против несъвършенствата още нищо не мога да кажа.


Очаквайте съвсем скоро отделни ревюта за пясъчния лак на Perfect и парфюмния на Revlon . Ще кажа само ,че мнението ми първоначално беше едно ,после съвсем друго и се радвам ,че не им направих ревютата веднага.
Калциевият гел на Perfect използвам като основа. Засъхва бързо ,прави ноктите ми по-твърди и бляскави.



Вече мога да се похваля ,че се сдобих с първия си хайлайтър. Избрах си Maybelline Blush в цвят 601 (кръглата опаковка) . Исках нещо по-естествено и незабележимо на добра цена. Още свиквам с употребата на такъв продукт. Нанася се лесно и се слива с кожата. Озарява я съвсем леко и приятно. Другото нещо на Maybelline ,което взех съвсем случайно е тази светло розова сянка - номер 401 .Използвам я под веждите. Също много нежен и приятен цвят, който озарява добре.
И двата продукта обаче се прашат доста.Ако искате мога да им направя отделно ревю . 


Нещо ,което исках от много време бяха Color Tatoo сенките на Maybelline. Избрах си цветовете On and on Bronze и Permanent Taupe. On and on bronze е златист цвят, а Permament Taupe е по-тъмен кафеникав цвят. И двата цвята са много красиви и добре пигментирани. Нанасят се и се преливат много лесно . Като цяло работата с тях е много приятна.За издръжливост още не мога да говоря.
 Съжалявам само ,че чаках толкова дълго за да се сдобия с тях.Със сигурност ще имат отделно ревю.


Тези сапуни ми бяха подарък от една козметичка. Каза ,че били много добри , но все още не съм ги пробвала. Имам едни малки тоалетни сапуни с хума , които трябва да изразходя първо. 


Трябваше ми нова спирал и реших да пробвам тази на Loreal. Доста ми харесва. Четката е добре. Работи се лесно с нея. Прави миглите черни , разделя ги добре и не се размазва. Ще има и за нея отделно ревю. 


Това бяха последните ми покупки. Благодаря ви,че ме четете!
Целувки :* 


2 коментара

  1. Много хубави продукти! Ароматът на Dove е страхотен, ужасно свеж, много ми допада :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти. Ароматът на Dove наистина е уникално свеж. :))

      Изтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required