Empties №2

Здравейте,прекрасни!Днес съм напълнила кошницата си .. но не с нови продукти ,а с празни :)


В тази публикация преобладават продуктите за коса, защото от известно време и обръщам много внимание и използвам много неща. 
Започвам с тази пяна за обем Gliss.. която всъщност не дава никакъв обем. Косата се разресва много лесно с нея и има много приятен аромат. На опаковката пише , че е подходяща за накъсана и изтощяна коса и придава обем и гладкост . Но при мен нямаше никакъв ефект. Не бих купила отново. 




Хининова вода използвам вече от известно време за стимулиране на здрава и силна коса. Не бих казала , че прави чудеса , но съм доволна и ще продължавам да я използвам.


Изправящ 4-дневен спрей на Syoss. Използвам спрейовете за топлинна защита на марката от няколко години и съм много доволна. Този спрей мисля,че върши съшата работа и има много приятен аромат. За 4дневното изправяне не мога нищо да кажа, защото косата ми не издържа толкова дни ,а и нямам проблем с изправянето .Бих си го закупила отново.




От шампоана на  Head&Shoulders съм много доволна , но си давам малко почивка. Използвам го от 2 години и вече ми омръзна.
Този на Himalaya е много добър . Успокоява скалпа ми и не ми образува пърхот. Има много приятен аромат на билки, който се задържа. Вече си купих друг :)











Много любим мой продукт - със средна фиксация и приятен аромат. Купувам си го редовно.



Този лосион за тяло на Avon вече съм споменавала няколко пъти. Тук можете да видите ревюто му. Много хидратиращ продукт, с изключително траен и отпускащ аромат. Определено бих си го закупила отново.


Крем на Biotrade , който изхабих изключително бавно. Ползвах го само върху пъпки/петна , защото ми идваше много силен. Не видях някакво подобрение и не бих си го закупила отново.



Лакочистител на Agiva с ягода - бих си го купила отново ,заради ароматът му.  Все още не съм си намерила незаменим лакочистител . 



Коректор на Miss Sporty. Доста покривен и издръжлив . Не бих си го купила отново ,защото забелязвах леко изсушаване на местата , които го слагах.



Поредният изхабен гланц на Nivea. Този с малинката ми харесва най-много , защото има плодов аромат и дава лек,естествен блясък на устните. 

В тази публикация споменавам доста често думата аромат, но ми е много важно да миришат добре нещата :D Приятен ден !! 


11 коментара

  1. Хубава публикация! Я кажи този спрей на Syoss омазнява ли косата? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не . Много е добър .. Харесва ми повече и като ефект, и като аромат от топлинните им спрейове. Ако си ги ползвала -ефектът е една идея по-добър. Обаче не можах никъде да го намеря.. Обиколих няколко Лилита и Дм и никъде го няма :(

      Изтриване
  2. Помня преди 3 години точно този крем на acne out ме избави от гадните пъпки,беше манна небесна :D Не знам защо на теб не ти е допаднал.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не че не ми допадна.. Просто ми беше много хвален и очаквах повече. .. Имам чувството ,че след един период спря да ми действа...

      Изтриване
  3. Мусът на Gliss за обем е пълно разочарование и за мен :(

    ОтговорИзтриване
  4. Спокойно и за мен думата аромат е много важна :)) ако не ухае добре един продукт как да си го купя :)

    ОтговорИзтриване
  5. Аз ползвам спрей на Loreal за топлинна защита и за трайно изправяне на косата.Доволна съм много!Дори имам един експеримент с него..ама може би ще направя ревю :)

    ОтговорИзтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required