Manhattan powder & Lipgloss

Здравейте,
въпреки мрачното време навън днес реших да ви покажа два нови мои фаворита .



А именно : Soft Compact Powder  И  High Shine Lipgloss на Manhattan .



Ще започна с пудрата.
Пълно име -Soft Compact Powder for natural look.




Цветът ,който аз си избрах е 3 Beige .
Грамажът и е 9 грама.
Опаковката е черна с прозрачен капак, който е вече леко напукан. Мисля,че можеше да бъде направен малко по-стабилен . Но освен това се затваря добре и няма опасност да се отвори. Отдолу под пудрата има още едно "отделение" , в което има малко апликаторче. Удобна е за носене в чантата. Няма нужда да се чудиш къде да сложиш четка/апликатор , така че да не изцапа всичко в чантата. Естествено , когато съм в къщи я нанасям с голяма четка. 
Пудрата е с много лека текстура и се рони съвсем леко. Не се усеща върху лицето.  Матира го и му придава завършен и естествен вид. Има много лек аромат, който се усеща , докато я нанасяш.
Бих казала,че продуктът е със средна издръжливост и средна покривност . Точно такива продукти , които не правят лицето ми да изглежда все едно съм с маска, харесвам.
Въпреки малките забележки , които имам към тази пудра, я ползвам всеки ден ,откакто я имам. Определено ми стана фаворит и бих си я закупила отново.


**Поради мрачното време навън ми беше адски трудно да уловя цвета на пудрата. На всички снимки излиза като жълта , но всъщност е доста нежен и светъл телесен цвят. 


Глосът спечелих от една игра на Manhattan във Facebook . Получих го вчера и вече съм много доволна и от него.
Пълно име : Manhattan  High Shine Lipgloss





Първоначално , когато го видях си казах : "Какъв странен цвят. Не можа ли да ми се падне по-готин." Но когато се прибрах в къщи и го погледнах по-добре всъщност доста ми допадна. Когато си го сложиш на устните вече .. просто бях възхитена. 
Опаковката е с типичната матова капачка и буквата М . Доста ми харесват тези капачки,придават някак по .. изтънчен вид . За съжаление не мога да ви кажа кой номер е.
Цветът е леко вишнев , с много брокат. На устните придава изключителен блясък (както се очаква и от името му). 
 Нанася се изключително лесно и гладко. Консистенцията му е гъста.Не оставя лепкаво чувство върху устните.
В момента , в който отвориш гланца те връхлита една много приятна миризма на сладко и приятно ( на мен ми мирише на цветя,бонбони и детски сироп за кашлица?!? ) .
Както миризмата , така и самият гланц за доста издръжливи. При мен трудно се застоява нещо , защото постоянно пия/ям/пия/или нещо друго , но този гланца се задържа около 2 часа. 

И двата продукта се превърнаха в мои любимци за доста кратко време. Определено ще си закупя отново пудрата и ще пробвам някой друг цвят от глосовете. 

 Приятен ден !! 
Ще се радвам  ,ако споделите мнението си с мен :)


2 коментара

  1. И аз спечелих от същата игра и днес ми доставиха глоса. Същият цвят като твоя. В първият момент като видях цвета и си казах "ахххх дали ще ми отива това, не мисля" обаче след това като си го сложих ми хареса как ми стои. Наистина е много приятен, а чувството да спечелиш от игра е още по-готино. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Същата реакция като моята хаха. Но цвета наистина е страхотен и интересен .Ще си ги носим с удоволствие :)

      Изтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required