Autumn picks 2016

В София времето драстично се промени и лятото официално си замина.Не искам изобщо да идва есента,но кой ли ме пита! Кожата ми определено се нуждае от различни грижи и продукти.Точно тези продукти,които се "промъкнаха" в рутината ми ще ви покажа днес.
autumn picks

Започвам с хидратиращия крем за лице на Dr.Scheller.* Продукт,който използвам едва от няколко дни,но вече знам,че ми харесва.Доста гъст,но се нанася лесно и попива много бързо. Мазничък е и хидратира добре лицето ми,без да го омазнява или утежнява. Кожата ми определено се нуждае от повече хидратация и лицето ми буквално попива кремчето.
autumn picks
Маската на Terravital с хума,мента и камфор ми е много любима,но я откривам много трудно.Харесва ми,защото успокоява лицето ми,без да го изсушава допълнително. Има приятен аромат на мента и попива бързо Използвам я два пъти седмично.
autumn picks
Изрових един руж на Catrice от "архивите" . Бях забравила,че е страшно пигментиран и издръжлив.Допада ми прозрачната опаковка,но заради високата пигментация трябва да се внимава с него. Цветът,който е имам е 040 Think Pink.
autumn picks
Още един продукт,който тествам от скоро е Matte Mousse на Bell Cosmetics*.Отново страхотно попадение,което много бързо се превърна в мой любимец. Консистенцията му е точно като на мус-доста гъста,което го прави неикономичен,но пък се нанася лесно.Има средно към плътно покритие,като въпреки това не стои изкуствено на лицето. Попива бързо и придава естествен вид  на лицето.Издръжливостта му също е много добра,като при мен има лъсване след 4-5 часа носене.
autumn picks
Както лицето,така и тялото ми има нужда от повече хидратация.Няма как да не се спра на любимите ми лосиони от Victoria's Secret,които са супер хидратиращи и имат у-ни-кал-ни аромати. Sheer Love е нежна комбинация от памуков цвят и розова лилия,която се "запечатва" в съзнанието ми и прави използването-истинско удоволствие. Поредният любим аромат на марката.
autumn picks
Това са продуктите,с които избирам да посрещна есента.Даа,знам-няма някое тъмно червило,но все още не съм на тази вълна. Кои са продуктите,които Вие ще използвате с удоволствие през есента? 


Последвайте ме в Facebook | Instagram | Bloglovin
*Продуктите,отбелязани с * са ми изпратени за проба на ПР-и на марките,но мнението ми за тях не е повлияно от това. * 

Няма коментари