Nivea & Garnier

Здравейте :)))Днес ще ви покажа още няколко от продуктите , които използвам за почистване на лицето.Имам доста добър навик (да не кажа мания) и държа лицето ми винаги да е добре почистено. Използвам по няколко продукта . Колкото и да се грижа и поддържам лицето си , винаги съм имала проблемна и чувствителна кожа. Обичам да чувствам кожата си хидратирана , свежа и отпочинала. Тези продукти ми помагат доста . 




                                              1. Почистваща пяна на Nivea



Опаковка - прозрачна с удобна помпичка. Ако до сега не е станало ясно , обичам прозрачни опаковки , защото се вижда до колко е изразходван даден продукт.
Цена - около 7 лв.

Освежава и почиства в дълбочина. Използвам пяната след като премахна грима си. Пени се малко повече отколкото бих искала. Не е страхотен продукт със страхотен ефект. Не очаквайте чудеса. Но определено кожата ми се чувства свежа (преди да бъде "нападната" от някой друг продукт).

2.Garnier Pure Active Intensive and 3 in 1 




Цена и на двата продукта - около 13 лв.
Грамаж - 150 мл.
 Използвам тези продукти на всеки 3 дни, когато стоя под дълго под душа (заради косата). Обичам да се купя с по-топла вода и порите на лицето ми се отпушват доста. 
*Четката си я купувам за втори път вече. Доста икономичен и добър продукт . Бори се с мъртвите клетки . Има anti-shine , anti - spot , anti-marks ефект. Има лек ,ненатрапчив аромат.  Първо се наслагва продукт по лицето , после с четката се разтрива и отмива. Използвам го доста внимателно за да не попадне продукт в очите ми. Вече не ми харесва толкова много (има нещо различно ) и няма да повторя тази покупка.

*Измиващата  маска я пробвам за първи път и съм доста доволна. Преди това ползвах маска на Neutrogena , но реших да пробвам нещо друго. Много се радвам , че го направих.  Маската има малки частици , които ексфолират лицето чудесно и оставят кожата гладка и свежа. Най-любимото ми нещо в този продукт е неговият аромат. Има аромат на .. нещо супер свежо ,  на океан , на краставица . Не мога да преценя , но е наистина изключително добро и отпускащо . 

Много ще се радвам , ако споделите мнението си за тези продукти. 

4 коментара

  1. Мнение не мога да споделя,но мога да ти препоръчам purete thermale пяната на vichy...ползвам я от месец, за чувствителна кожа е и е чудесна, скоро ще напиша ревю в блога. Като за първа пяна много ми хареса, но мисля да пробвам и тази на Нивеа :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще чакам ревюто :)) Тази на Nivea е много лека и подходящо за лятото, но не мисля,че ще продължа да я използвам и през другите сезони :)

      Изтриване
  2. Хихи много хубав пост! И аз използвам пяната на Nivea, но розовката и то само заради страхотния и аромат. И мото мнение е, че определено не прави чудеса, но ми действа страшно освежаващо! Garnier Pure Active 3in1 Го използвам както ти - веднъж на 3-4 дни след баня (когато порите са отворени) , като нанасям и оставям да действа като маска (ефектът му, като измиващ продукт не ми дейста добре, защото кожата ми е суха, но като маскааа...страшно ми харесва!). Това е един от малкото продукти, който използвам от години.

    ОтговорИзтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required