Beauty Haul

Момичета,
днес ще ви покажа другите нови покупки. Повечето неща не съм ги пробвала още и нямам изградено мнение за тях, но ако искате да прочетете по-подробно ще се постарая да пусна по-бързо ревюта :))



Шампоанът на Хималая купувам за пореден път. Харесва ми ефектът му - скалпът ми е спокоен , а косата чиста и свежа. Олиото за коса съм го използвала само 1 път и все още не мога да преценя дали ми допада или не , но прави косата изключително мека и лъскава.


 Слънцезащитно олио с 10 фактор . Вече съм насъбрала доста тен и не искам някаква силна защита и се спрях на това : 


Бързосъхнещият спрей за лак на Avon е доста приятен,ползвала съм го само веднъж.  Има някакъв ефект и прави кожичките много меки . Пиличките е много сладка и компактна, но не съм възхитена от качеството и . Лакът на Golden Rose е от новите им цветове - много нежен светло розов цвят. Трябва да се нанася по-внимателно ,


Комплектът на Avon включва: ексфолиант за крака, омекотяващ крем и освежаващ спрей. Миришат свежо и ми харесва ефектът им . 


Тази четка за почистване на лице ми идва малко по-груба ,отколкото ми се иска . На допир е много мека, но когато започна да масажирам лицето си усещам лек дискомфорт. Въпреки това лицето ми не е зачервено, а чисто и гладко. Ще си я използвам само на местата , на които имам несъвършенство.

Отдавна заглеждам сенките за вежди на Catrice и най-накрая се реших да ги купя . Харесват ми , но все още не съм открила идеалната четка за тях ( ако може някой да ми препоръча - ще съм много благодарна) . 


И следват продуктите, за които съм най-развълнувана. Ще се постарая да им направя ревю скоро : 






4 коментара

  1. Много готини нещица и снимките са ти се получили супер!
    И аз имам ексфолиант за крака на Avon, само че моят е с манго и съм доста доволна, а и мирише супееер! :))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти :)) И аз съм доволна - като ми свършат ще си взема някои с по-едри частици.

      Изтриване
  2. За запълване на веждите може да пробваш четката от някоя стара спирала :). Разнася много добре прахообразните сенки и веждите не изглеждат изкуствено.

    ОтговорИзтриване

Абонирай се за Глам новини

* indicates required