Готини червила под 4 лв

В тази публикация ще ви покажа няколко готини червила под 4 лв. :)

Марката се казва "I love just you". Намерих ги в една неизвестна парфюмерия и реших да си взема няколко цвята за да ги пробвам. Имаше доста голяма цветова гама , но аз се спрях на тези три цвята.Под всяко червило има преносимо контейнерче със същия цвят.


Номерът на червилото е 32.Цветът е нежно розово. Ако се напласти става доста искрящо. Приятно е на мирис , леко хидратиращ . Използвам го в дните , в които нямам много грим ( или никакъв)  и искам да придам съвсем лек цвят на устните.




Номерът на това червило е 29. Този цвят е доста по-наситено и по-тъмно розово. Ако се прекали с него , стои доста не естествено .Използвам го в комбинация с малко по -телесен цвят гланц за да "убие" наситения цвят.


Номерът на този цвят е 13. Доста тъмен вишнев цвят. Не е толкова приятен на мирис и толкова хидратиращ , колкото предишните 2 цвята , но определено е моят фаворит. 
Идеален за вечерен грим. Аз обичам по -телесните цветове за очите и по дръзките за устните. Този цвят е точно такъв. Откроява се идеално и хвърля акцента върху устните ви .



Доста добри червила за цената си.Единствения недостатък е че не са много дълготрайни и не издържат повече от 1-2 часа . Но за цената си от 4 лв. са просто чудесни :))

Няма коментари

Абонирай се за Глам новини

* indicates required